tiistai 14. tammikuuta 2014

MusiikkijahHH!



Mistäpä sitä nyt sitten aloittaisi. Päässäni pyörii niin miljoona asiaa tällä hetkellä että en tiedä mistä aloittaa. Ensinnäkin työryhmä on ollut mahtava. Niin näyttelemis- kuin musiikkipuolella. Itse soitan kanteletta ja musisoimme yhdessä viulistin ja pianistin kanssa. Yhdessä soittaminen ja improvisointi ''pienen'' kantele tauon jälkeen jännitti pirusti, mutta turhaan. 

Ensimmäisten musajammailujen jälkeen olin täynnä intoa. Aloitimme Salomen teemasta. Ihania ihmisiä keiden kanssa tehdä ja wou. Teema olikin jo nopeasti melkolaisen kasassa. Joka kerta teema on saanut hieman uusia juttuja ja vivahteita, nyt tehtävänä on vain päättää että mitä käytetään ja mikä on lopullinen versio. Huikea siitä tulee joka tapauksessa koska sen leikittelysessiot ovat olleet aivan mahtavia. 

Kaikinpuolin musiikkien tekeminen on ollut itselle uusi ja mahtava kokemus. Kuin olisi löytänyt itsensä uudelleen jollain tasolla kun on saanut kanteleen takaisin elämään. Jänskää! On myös kovin jänskää yrittää kirjoittaa ajatuksiaan ylös kun on pari päivää putkeen kuunnellut jääkiekko musiikkia kun miekkonen virittäytyy ulkojää fiiliksiin... Jjjja kun taustalla tälläkin hetkellä pyörii kaikenmailman jääkiekko aiheiset videot. Eniveis, takaisin Salomeen.

Teeman lisäksi Salomessa on paljon muutakin musiikkia. Pikkuhiljaa alkavat kohtaukset ja musiikit muotoutua yhteen. Jännityksellä odotan myös kuinka oma roolini sekä soittaminen yhdistyvät...
 Yleisesti Salomen musiikit tulevat olemaan, ja ovat ihanan vinksahtaneita ja joissain kohdissa täydellisen toimivan riitaisia tekstin kanssa. Selkäpiitä karmivia vinkunoita ja vankunoita, sekä kauniita ja vähemmän kauniita melodioita. Vaikea sitä on sanoin kuvailla. Se on itse kuultava. 

Kantele / Naaman

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti