tiistai 7. tammikuuta 2014

Maanantaituolit

Salomen treenit jatkuivat joululoman jälkeen teen ja kahvin voimalla. Lisää teetä ja kahvia. Kuulosti siltä, että porukka palasi joululomalta levänneenä ja kankeana.

Junamatka Tampereelle oli kuumottava. Vuorosanojen opettelua ja suhteiden selvittelyä. Onneksi matka oli pitkä. Kankeus lähti heti alkulämmittelyn kontaktiharjoituksilla, jonka aikana palautimme ryhmän läsnäolon takaisin Salomeen. Otimme tilan haltuumme kävelemällä, pysähdyimme, katsoimme toista silmiin ja saatuamme syyn jatkaa matkaa, jatkoimme. Tiimi on kasassa, olemme valmiita jatkamaan.

Maanantaituolit on päivän blogiotsikko. Siihen sisältyy tuolihippaa ja tunnekuohuja. Teimme harjoituksen viiden tuolin kanssa. Jokaisen täytyi valita henkilö, jonka pitää käydä istumassa kaikissa viidessä tuolissa ennen sinua. Harjoituksessa syntyi suhteita henkilöiden välille, mutta osa jäi ulkopuolelle. Tajusimme sen kaiken liittyvän Salomeen ja sen suhdeverkostoihin. Se tunne, kun tajuat ettei hän tarvitsekaan sinua, vaan jotain toista. Tätä peliä on pelattava oikein.


Seuraavaksi siirrymme kohtausharjoituksiin.

Arrivaa,
Milla / näyttelijä ( Herodias)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti