tiistai 17. joulukuuta 2013

SunnuntaiSalomesurinaa

Sunnuntai 15.12.2013. Pitkä, nopea, uuvuttava, voimauttava, fyysinen, psyykkinen. Kuuden tunnin mittaisissa treeneissä tapahtui niin paljon, että illalla oli vaikea nukahtaa kun kaikki harjoitteet ja niistä syntyneet ajatukset vain surisivat päässä. Pitää varmaan opetella joku rauhoittumistekniikka itsensä nollaamiseksi aina rankan päivän jälkeen. 

Mikä päällimmäisenä jäi mieleen koko treenipäivästä oli huomio siitä, kuinka Salome-työryhmä on aivan kuin huomaamatta... ryhmäytynyt. Kaikkien jäsenten välillä löytyy luottamusta ja jokaisen kanssa pystyy työskentelemään todella vaivattomasti vaativissakin harjoitteissa. Ketään tai mitään ei tarvitse jännittää. Helpottavaa, että homma toimii näin hyvin jo harjoitusperiodin alkuvaiheessa. Oletan, että edessä on siis vielä paremmat kaksi kuukautta.

Ja mitä niistä harjoitteista jäi käteen? NIIN PALJON AJATUKSIA! Tunnetila ei tarvitse sanoja löytyäkseen. Näyttämöväkivalta on vahvasti koreografioitua. Fyysisyys. Silmät kiinni liikuttaessa aistii tilan herkemmin. Istuma-asento. Sukupuoliroolit, onko totta että suurin osa naisista istuu jalat ristissä julkisilla paikoilla.......?


Tästä on hyvä jatkaa.

Wilma / näyttelijä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti